Vind bridgepartners
bij u in de buurt

Gemakkelijk
inloggen

Veilig
U blijft anoniem

 

Exclusief (en gratis)
voor NBB-leden

Overzichtelijk
en eenvoudig

Ondersteuning van
de NBB-helpdesk

 Dé vertrouwde plek om een bridgepartner te vinden!

 

 

Exclusief (en gratis) voor NBB-leden
Bridgepartnergezocht.nl is een gratis dienst van de Nederlandse Bridge Bond (NBB) voor zijn leden. U bent zeker lid van de NBB als u speelt bij een bridgeclub die is aangesloten bij de NBB. Dit kunnen ook de internet bridgeclubs BIC (Berry’s Internet Club) of StepBridge zijn. Kijk hierboven bij ‘Gemakkelijk inloggen’ hoe u uw NBB-lidnummer en uw MijnNBB-wachtwoord kunt opvragen.

NBB-lid worden
Wat levert het NBB-lidmaatschap u op? Als NBB-lid kunt u o.a. gratis gebruik maken van Bridgepartnergezocht.nl, krijgt u maandelijks het Magazine BRIDGE en ontvangt u 10% ledenkorting op uw aankopen in de Bridge- en Boekenshop. En er zijn nog veel meer voordelen aan het NBB-lidmaatschap verbonden.
Wat kost het? Een individueel lidmaatschap bij de NBB kost € 30,00 per jaar (12 maanden). Als u een automatische incassomachtiging afgeeft krijgt u € 5,00 korting per jaar en betaalt slechts € 25,00
U kunt zich natuurlijk ook aanmelden als lid van de internetclubs BIC of StepBridge of van een bridgeclub bij u in de buurt die aangesloten is bij de NBB. U bent dan meteen lid van de NBB geworden.
Kijk op de website van de NBB voor alle voordelen van het lidmaatschap van de NBB of klik op de oranje button om meteen lid te worden.

Terug

Vind bridgepartners bij u in de buurt
Zoekt u een bridgepartner voor b.v. een kroegendrive, de bridgeclub, thuisbridge, een bridgereis of voor StepBridge? Bridgepartnergezocht.nl is een website van de Nederlandse Bridge Bond (NBB) die het mogelijk maakt om op een simpele manier een bridgepartner te vinden. Behalve zelf zoeken is het ook leuk om gevonden te worden. Bijvoorbeeld dat anderen u benaderen met de vraag om aan een bridgedrive mee te doen. Ook dit kan via bridgepartnergezocht.nl.

Terug

Gemakkelijk inloggen met MijnNBB
Inloggen doet u met uw NBB-lidnummer en uw MijnNBB-wachtwoord, wel zo makkelijk.
Als u uw lidnummer en/of wachtwoord niet meer weet, kunt u deze opvragen via de MijnNBB-website.
LET OP!
Als uw mailadres bij de NBB niet bekend of niet meer correct is, kunt u uw NBB-lidnummer en wachtwoord niet meteen opvragen. U moet dan eerst uw correcte mailadres opgeven door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U bent zeker lid van de NBB als u lid bent van een bridgeclub die is aangesloten bij de NBB, dat kunnen ook de internetbridgeclubs BIC of StepBridge zijn.
Als u geen lid bent van de NBB en wel van Bridgepartnergezocht.nl gebruik wilt maken, klik dan hier

Terug

Overzichtelijk en eenvoudig
Om een bridgepartner te vinden en om gevonden te worden, heeft u een profiel nodig. In het profiel staat informatie zoals de provincie waarin u woont, gegevens om uw leeftijd te bepalen en de vraag of u als 'man', 'vrouw' of 'bridgepaar' wilt gaan zoeken. U wordt verzocht deze gegevens in te voeren. Pas na het invullen en bevestigen van deze gegevens kunt u beginnen met het zoeken naar een geschikte bridgepartner, of zelf gevonden worden.

Terug

Veilig, u blijft anoniem
Uw persoonlijke gegevens zijn niet zichtbaar voor anderen. Als u inlogt, wordt u gevraagd om een schermnaam te kiezen. De schermnaam is de naam waaronder u op deze website zichtbaar zult zijn. Deze naam hoeft dus niet uw echte naam te zijn.
Bridgepartnergezocht.nl werkt met een Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden.

Terug

Ondersteuning van de NBB-helpdesk
Bridgepartnergezocht.nl bevat een heldere uitleg over hoe de site werkt. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, dan staat de helpdesk van de NBB voor u klaar.
U kunt uw vraag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Terug